Därför ska du investera i ett utegym

Utegym är ett fantastiskt tillskott till vilken skolgård, innergård eller idrottsplats som helst. Det skapar också mervärden på t.ex. campingar eller hotellanläggningar med hälsoprofil eller som helt enkelt vill erbjuda sina gäster något utöver det vanliga. 

 

Ett högkvalitativt utegym som erbjuder högkvalitativ träning utomhus är naturligtvis också en självklar konkurrensfördel för befintliga gymanläggningar med tillgänglig utemiljö.

 

PLANERING AV UTEGYM

För en riktigt lyckad utegymanläggning är det viktigt att planera den yta som utegymmet ska finnas på och var den ska finnas. Trafik & Fritid har lång erfarenhet av detta och hjälper gärna till i det arbetet.

 

UTEGYM – PLACERING AV MASKINER

Maskinerna placeras på minst föreskrivet avstånd från varandra, i övrigt enligt egna önskemål eller våra rekommendationer. Träning ska vara en trevlig upplevelse! Det är därför också viktigt att planera belysning över ytan för att inbjuda till nyttjande även under dygnets mörkare timmar.

 

UTEGYM I ANSLUTNING TILL ANNAN IDROTT

Placeringen av platsen beror på olika omständigheter. Utegymmet blir ett fint tillskott i ett helhetskoncept tillsammans med annat idrottsutövande – till exempel padelbanor eller en multisportanläggning med t.ex. minifotboll eller andra bollplaner.

 

DE FLESTA VÄLJER ETT KOMPLETT UTEGYM

De flesta som köper utegym köper samtliga maskiner för att kunna erbjuda en så komplett och variationsrik träningsanläggning som möjligt. Det går naturligtvis bra att beställa enstaka maskiner (eller flera av vissa) om det bättre matchar dina specifika behov. Fråga gärna för specifik prisinformation!

 

REEBOK CROSSFIT-CONTAINER

Trafik & Fritid erbjuder även en crossfit-container via Reebok. Containern är full av wallballs, slamballs, kettlebells och fria vikter. Den kan utrustas med musikanläggning med bluetooth. Pris: ca 300 kkr. Den är dessutom låsningsbar och kan brandas med ditt varumärke. Monteras på plats.

 

LÄS MER