Konstgräs

NU ÄR DET HÄR: KONSTGRÄSET UTAN GRANULAT

TARKETT SPORTS FIELDTURF PUREFIELD ULTRA HD ÄR ETT GRANULATFRITT KONSTGRÄS SOM HAR MYCKET NATURLIKNANDE EGENSKAPER. 

Sätter ny standard

Tarkett Sports FieldTurf ligger i förarsätet när det gäller att utveckla konstgrässystem. PureField Ultra HD innebär en ny standard för fotbollsplaner utan infill, alltså granulat, vilket är glädjande för såväl spelarna som för miljön.

FIFA Quality

PureField Ultra HD är ett konstgräs som har FIFA Quality och Nordiskt Certifikat. Det levererar de perfekta spelegenskaperna för spelarna, samtidigt som det uppfyller alla förutsättningar och egenskaper som krävs av en högkvalitativ fotbollsplan.

Hållbart – inget gummigranulat

Med PureField Ultra HD uppnås en naturlig spelyta och mattan består av högkvalitativa UV-skyddade strån som skapar en hållbar yta. Det är enkelt och billigt att installera och det behövs heller ingen påfyllning av gummigranulat.

Referenser PureField Ultra HD
Ajax (Holland), Värmdö (Stockholm), Råde (Norge), Flatås Trondheim (Norge), Fredrikstad (Norge)

Ladda ner material

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner allt tillgängligt material kring Tarkett Sports FieldTurf PureField Ultra HD.

FIELDTURF

Allt fler enas om konstgräsets fördelar i form av högre utnyttjandegrad och lägre underhållskostnader. Att utvecklingen tagit stora steg framåt har också bidragit till att konstgräset alltmer accepteras som ett fullgott alternativ till naturgräs när det gäller fotboll och används i alla nivåer över hela världen. Materialen och tillverkningsmetoderna har utvecklats i flera generationer och blir alltmer naturtrogna.

”Vi levererar konstgräs från FieldTurf, framförallt för fotbollsplaner och landscaping men även till andra ändamål. FieldTurf är världens största och mest betrodda konstgräsvarumärke. De tillverkar alla sina konstgräs själva med eget material och med förstklassigt polymer och UV-skydd. De levererar högsta kvalitet, överlägsen prestanda och de säkraste konstgrässystemen för fotbollsspelare på alla nivåer. FieldTurf producerar sitt konstgräs för fotboll i Paris och sitt Landscapingkonstgräs i Barcelona. De är mycket avancerade i återvinning och återanvändning av konstgräs med egen utrustning. Vi ger åtta års garanti på vårt konstgräs från FieldTurf.”
– Niclas Svensson, konstgräsexpert på Trafik&Fritid 

Exempel på internationella fotbollsklubbar som använder sig av FieldTurfs konstgräs är FC Barcelona, Paris SG, Ajax, Arsenal, Liverpool, Chelsea och Aston Villa.

fieldturf konstgräs swedbank konstgräs
Inomhushall för agility i Åhus Konstgräs på Swedbank stadion, Malmö

ÅHUSTURF / COVERLAWN

En annan samarbetspartner är Åhus Turf och varumärket CoverLawn. CoverLawn är en unik hybridgräsprodukt av konstgräs som tillsammans med naturgräset bildar en väldigt stark och uthållig kombination. Skillnaden mellan CoverLawn och andra hybridlösningar är att armeringen på CoverLawn skyddar gräsets rotsystem. Armeringen är en knuten konstruktion vilket gör den extra tålig mot mekaniskt slitage. CoverLawn dränerar till 100% vilket innebär att den också ger full ventilation. Gräset finns i olika stråhöjder från 12 mm till 60 mm. Grässtråna är halkbekämpade.

CoverLawn är perfekt för ytor med högt slitage och passar utmärkt i trädgårdar, lekplatser, hundlekplatser, skolgårdar, trafikplatser, m.m.

Åhus Turf logo

coverlawn konstgräs coverlawn konstgräs
Detta har du säkert sett… …CoverLawn löser problemet!

Niclas Svensson

Säljare konstgräs

Mobil: 0709-131 001
E-post: niclas@trafik-fritid.se

KONTAKT

Vill du veta mer om Trafik & Fritid och om våra produkter och tjänster? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt!