Sureplay

Platsgjuten fallskyddsbeläggning från Sureplaygruppen

SureplaySureplay är för närvarande representerat i Sverige, Norge, Frankrike, Tyskland och Österrike. Varje land har sin egen montagepersonal med specialistutbildning och kompetens som borgar för ett utförande enligt gruppens högt ställda krav. Erfarenhetsutbyte sker årligen där nya produkter, applikationer och teknik diskuteras.

Sureplaygruppen har uteslutande valt stora seriösa leverantörer på den Europeiska marknaden. Det svarta SBR-gummit som är stötupptagande, köps från Danmark. EPDM-gummit, slitskiktet, köps från Tyskland och Schweiz. Bindemedlet köps även det från Tyskland och Schweiz. Tillsammans har vi valt ”lokala” leverantörer för att säkerställa rimliga leveranstider och samtidigt använda material av högsta klass.

De valda materialen är lämpade för vårt klimat gällande såväl temperatur som UV-ljus och miljöpåverkan. Vårt aktiva val av ”lokala” leverantörer säkerställer en fullvärdig slutprodukt till fördel för såväl beställare som slutanvändare.

Anette Bohm

Arbetsledare Sureplay, säljare

Tel: 046-709285
Mobil: 0709-255788
E-post: anette@trafik-fritid.se

KONTAKT

Vill du veta mer om Trafik & Fritid och om våra produkter och tjänster? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt!